whatsapp öyküleri koruyucu hikayesi çevrimiçi videoları görüntüleri resim indirici durumu

B> <b> indirici durumunu kaydet </b>, ücretsiz <b> WhatsApp hikayelerini kaydetmek </b> için <b> kaydetme durumunu indirmek </b> için en iyi uygulamadır. Kişilerinizin, fotoğraflarınızın, JPEG, GIF, PNG, HD kalitesindeki videolar gibi tüm türlerin <b> durum hikayelerini </b> ve <b> WhatsApp durumunu </b> indirmenize olanak tanır çevrimiçi olarak <b> WhatsApp hikayesinde </b> arkadaşlarınızla paylaşın.



<b> WhatsApp kişilerinizin </b> durumlarını indirebilir ve arkadaşlarınızın kişilerinden fotoğraf, video ve alıntı kaydedebilirsiniz. <B> WhatsApp hikayelerini indirin </b>, WhatsApp durumumu kontrol edin ve daha sonra kişileri kaydedin, telefonunuzu kaydedin. <b> WhatsApp durumu </b>, ardından arkadaşlarınızla paylaşın <b> çevrimiçi senaryo </b>.



B> <b> durumu kaydet </b>, <b> WhatsApp </b> ekran koruyucularda bulunan tüm durumları otomatik olarak listelemenize, ardından telefonunuza veya bellek kartınıza kaydetmek istediğiniz durumları seçmenize olanak tanır . durum ve kişi hikayelerini indirin ve WhatsApp durumunu indirin.



İndirilen <b> senaryo uygulamasının </b> <b> durum indirmesini </b> nasıl kullanacağınız: WhatsApp durum kurallarının indirilmesi:



1- "<b> WhatsApp </b>" uygulamasını açtığınızdan emin olun.

2- İndirmek istediğiniz kişilerin durumuna <b> çevrimiçi senaryo </b> bakın.

3- Sonra "durumu kaydet" uygulamasını açın, WhatsApp uygulamasının durumunu indirin.

4- Statik ve video görüntüleri <b> çevrimiçi senaryo </b> uygulamasında listelenir.

5- Kaydetmek istediğiniz görüntüleri veya videoları veya <b> ekran koruyucular </b> ’ı seçin.

6- Son olarak, görüntüler ve videolar için <b> indirilenler </b> klasörüne erişmeniz ve HD kalitesine bir ad vermeniz gerekmez, ayrıca <b> indirilebilir raporları </b> indirmek için .

7- WhatsApp uygulamasında durumumu kontrol edin ve Whatsapp durumuyla indirilen <b> indirilen Whatsapp hikayelerini </b> bulmak için indirme klasörünüze kaydedin.



<B> <b> durumu kaydet </b>: ekran koruyucular </b> 'a dikkat edin.

1. Görüntüleri veya videoları yeniden yükleyin ve teşvik edilmez, sahibinden izin isteyin.

2. Lütfen bu uygulamanın WHATSAPP inc.

3. İçeriğin yetkisiz olarak indirilmesi veya yeniden indirilmesi ve / veya fikri mülkiyet haklarının ihlali, kullanıcının ekran koruyucularının sorumluluğundadır.



✅ ÖNEMLİ !!

"WhatsApp" veya "WhatsApp" adı <b> WhatsApp, inc </b> 'in mülküdür. Bu uygulama WhatsApp, Inc tarafından bağlı, sponsorlu veya onaylanmamış değildir Biz medya yeniden kullanımı her türlü sorumlu değildir.



https://play.google.com/store/apps/details?id=com.StatusDownloaderStorylineOnline.whatsappstatussaver

Commentaires